maanantai 3. marraskuuta 2014

Tyynysotaa ja värileikkiä.



Istuintyynyjen mallailua, nyt alkaa paremmin jo hahmottua. :)


Oolrait oujee. Tänään saapuivatten istuinaihiot ja selkänojatyynyjen aihiot. Tai siis, no, ne tyynyt, mutta ei niissä vielä verhoiluja ole. Istumakorkeutta joutui vähän fundeeraamaa ja koko sohvaa pitää korottaa 5cm. Ei oo palijosta kii, mutta ei tässä kohtaa enää viiti jättää asiaa sikseen jos jokin seikka ei miellytä. Verhoiluksi istuintyynyihin tulee laadukas antiikkinahka, selkänojiin harvinaisen päheällä kuviolla oleva puuvillakangas. Maukas kokonaisuus etten sanoisi.

Mutta ei siinä suinkaan kaikki. Piiiiitkä päivä painettu, osia tehty vähän lisää ja sohva purettu taas kertaalleen osiin. Niinjoo, samalla kuuntelin Raskasta Joulua levyjen tuotoksia. Takaisin aiheeseen: Sohvan värimaailma alkoi vähitellen hahmottumaan Liberonin spriipetsien ja mustan maalin avulla. Väritys kaipaa vielä reilusti hienosäätöä, mutta kuitenkin tuo on nyt iso harppaus eteenpäin. Samalla roimaisin siivet kiinni liimalla, puutapeilla ja tavoistani poiketen jouduin käyttämään myös pari ruuvia, jotka tosin tulpataan piiloon. Etu- ja takatassut nakkasin myös kiinni samalla, joten sohva on enää oikeastaan viimeistelyä vaille valamis (tosin on siinäkin ihan tarpeeksi).




Toki tuossa ny vielä riittää puurtamista, kuten aiemmin sanoin, koko sohvaa pitää nostaa sen
5 cm ja aika olennainen juttu on myös tehtävä otukselle: häntä. Veikkaanpa että siitäkään ei taas tuu liian heleppoo.. Joskin tässäkin taas sama juttu, että ei kannata jättää puolitiehen enää tässä vaiheessa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti