maanantai 20. lokakuuta 2014

Sohvalla varustettu aarnikotka, eiku aarnikotkalla varustettu sohva. Vai miten se meni...

Tosiaan, sohvaa sitä ollaan tekemässä. Eikä oo mikään perinteinen olohuoneen rentoutumispiste kyseessä tällä kertaa. Asiakas oli jo aiemmin ihastunut valittuun tyyliin nähdessään Toivolan Vanhalla Pihalla olevan valtaistuimen (juu, kerron tästä sitten lisää toisessa kirjoituksessa)

Eräs kaunis lauantai tuo kyseinen asiakas soitti ja kertoi haluavansa mun tekemät kalusteet mökilleen, selvä juttu. Ei muuta kuin seuraavana maanantaina palaveria ja kahvinjuontia aiheen tiimoilta. Siinä toinen toistaan kahjommat ideat alkoivat vähitellen lentämään ja lyötiin tilausta lukkoon. Homma aloitettiin ruokaryhmästä, jonka kuva löytyy ekasta postauksesta ja sittemmin olen siirtynyt sohvan kimppuun.

Mikäkö tuossa sohvassa on erikoista? Niinkin jännä asia kuin sen selkänojaan tarrautuva aarnikotka (griffin) Eikä mikään pieni vaatimaton ornamentti, vaan ihan järkevänkokoinen otus, siipien kärkiväli on noin 3 metriä! Muutenkin tuosta tulee ainakin Suomen mittapuulla täysin uniikki kappale, enkä usko että maailmaltakaan montaa vastaavaa toteutusta löytyy. :)

Lätinät sikseen, kuvia haluatte kuitenki nähdä ja tässä niit o!
Niin ja kommenttia saa jättää. :)


Siinä näkymää siivistä. Jokainen sulka tehty yksitellen...
Käsinojat tekeillä, oikeanpuoleinen vielä "raakana" vertailun vuoksi.
Tässä sitten itse aarnikotka lähikuvassa, melko jylhä kaveri

1 kommentti: